Thursday, May 2, 2013

Ben's General Food Store

Posted by cinda at 8:58 PM
Reactions: 

Bila keluar hujung minggu dalam kepala mesti dah decide mana nak pergi..kalau tak memang nak kena bebel la dengan en somi..hati memberontak nak g Mid Vallley tapi bila fikir parking..nanti tak memasal laki ai sentapp + stress trus potong mood nak soping..

jadi  fikir fikir cari shopping complex..terus teringat Bangsar Village, dah lama tak jengah hehehe...
sampai sampai terus lepak alas perut kat The Loaf..en somi hantu roti kat The Loaf nih..

Then bila jalan jalan..masa tu dah nak balik pun..tetiba dari jauh nampak salad nampak cun giler heheh...memandangkan kami hantu sayur sayuran..n nampak salad fresh..terus menonong jer masuk..


 ni lah yang kitaorg nampak dari jauh...huhhh lecuhhh

 deco dia stylo beb...

 nak pilih air pun stresss...per daaaa...



 see..yang ni sedappp sangatt...

 yang ni tak sedapp...ubi kentang yang bulat tu rasa pelik...




Baju dari Jakarta..murah...cantikk...selesa...

habis pusing satu Jalan Telawi, Bangsar

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea