Tuesday, May 28, 2013

Burger Abg Burn@jln Dagang Ampang

Posted by cinda at 7:32 PM
Reactions: 
Jom kita korek folder...kasi citer basi ekk...
Dari rumah dah set GPS...tapi dah nak masuk area Ampang tu ade keliru sikit..bila dah lalu jem mulalah GPS pun gabra..hehe..

Gara gara si Filla..Elly n Peej blogger terkenal promote burger Burn nih ai dah tertelan air liur
usha usha en somi dia pun on jer sebab dia adalahpenggemar burger..kalaulah dia tahu burn bakar tu ada cawangan kat Sg Ramal matikk laaa...tapi memikir sesak sangat kt foodjunction Sg Ramal tu meh kita jalan jalan jauh sikit sambil tengok lampu lampu neon kat sekitar Kl yer yang...

Burn Bakar Ampang ni terselit sikit..

 alhamdulillah senang dapat parking..sampai jer terus suh husband cari tempat..maklumlah malam minggu ramai gila orang ..aku terus beratur..

 beso weh dia punya tempat bako..boleh letak 50 biji burger sekali bakar

baguslah kerja bersistematik tak kelamkabut...smooth jerr...
cepat pun cepat...

sambil beratur boleh telek telek menu..asik tukor order sampai kat cashier tukar lagi

kempunan!!! tak dapat order meatball nih sebab dia dah tutup order sebab dah ramai order takut tak cukup pulak..hadoiii...


harus cuba....huaaahuaaa 


Burn Cheese Lamb


tak cukup kenyang..meh kita order sup gearbox pulok..!! kalau tak kenyang makan burger ada lebih sepuluh gerai makan kat keliling mmg heaven sihh...

ok jumpa next JJCM...
daaaadaaaa....

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea