Tuesday, May 28, 2013

Cotton D'Chomel@Jalan Negara Taman Melawati

Posted by cinda at 9:40 PM
Reactions: 

Masih singkap folder dah basi...dah tak ingat tarikh pun..
Actually mak sedara nak datang suruh ai bawak p beli kain cotton kat D'chomel
sebabnyer dia nak buat baju kurung baby n kanak kanak untuk jualan raya kat shopping complex
seperti biasa ai selalu jadi penunjuk jalan ..makin kerap pulak semenjak ni..yang last bawak budak mira p Jakarta cari kain nak jual.(masih tak hapdate trip p jakarta + Bandung hadehhhh)

Tak susah pun jalan ke situ
Lalu MRR2 pastu exit Taman Melawati terus jumpa shoplot.n pusing sikit terus nampak
ok dah ingat masa tu 1 mei cuti umum hari pekerja..tapi kedai ni bukak
kitaorang sampai ...dah ramai orang ghupanyerr..bersesak jugaklah dalam tu sebab ruang dia besar satu kedai shoplot jerr...



 bersiap kemain..tunggu pakcu sampai terus gerak

 masuk masuk jer pintu terus nampak kain bertimbun...hoiii rambang mata seh



Kat sini kalau nak harga paling murah kena ambik 100 helai baru jatuh RM45.00 sehelai
kalau 50 helai jatuh RM50.00

 just tunjuk kat pekerja nak yang mana nanti dia potong n longgok satu tempat

 ni kat belakang...banyak yang baru sampai ,berkontena....atas ni yang the latest..baru potong nak display

cekap betul staf staf memotong...

ai sempat rembat 3 helai jer..tu pun bagi nak giler tahan napsu...
takpe next boleh jer pegi beli guna nama maksu sebab dia beli 100 helai hari tu...hoyehhhh

1 comment:

  1. Hi..nk tya d'chomel cotton tu jual 2meter kain tak ek? thank you

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea