Tuesday, July 16, 2013

Open Day Kementerian Kewangan 2013

Posted by cinda at 5:59 PM
Reactions: 
Day 8 Ramadhan..
harapan hari ni nak bertarawih kat surau office harap terlaksana..teringin nak join
mesti meriah sebab bertarawih dengan geng geng sekepala..hahaha...niat dah lari..

pepagi ni nak kongsi cerita kisah 2 minggu lepas kira aktiviti terakhir yang dapat aku join sebab seronok dapat mencurah idea dan buat kerja kerja yang aku suka..

Actually setiap bahagian diberikan  satu booth untuk dihias se kreative mungkin dan hadiah yang ditawarkan juga meriah RM3000.00..jadi target nak menang tu harus ada kan ..sehari sebelum tu memang bertungkus lumus lah sampai 12 tengah malam menyiapkan booth..dan macam biasa barang kat rumah selalu jadi mangsa untuk dihangkut sebagai hiasan sampingan...

 bertungkus lumus menyiapkan booth sehari sebelum majlis


 12.30 malam persiapan terakhir..KSP sempat lalu dan memberi pujian..ahaks!!



 kaunter pre loved..

 candy buffet untuk tetamu

 Wishing tree untuk harapan bajet 2014


 muka excited gilerr..comel jer erra wat peace..

Alhamdulillah..terus hilang penat mengerjakan booth bila dinobatkan juara Booth Paling Meriah...horeyyy

1 comment:

  1. Taniah BAC..
    happy sangat hari tu sbb dpt bergambor ngan erra fazira. huhu.

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea