Wednesday, July 17, 2013

Tudung baru

Posted by cinda at 8:16 PM
Reactions: 

salam khamis...yeyey. nak balik kampung..wah tak sabar
nak ambik first trip batang buruk yang ditempah officer kat opis..Alhamdulillah tahun ni banyak pulak orang order..tapi aku jamin memang sedap sangat batang buruk ni..rangup dan tak manis .

hey citer pasal tudung laaa....sempat pulak iklan...


tudung baru beli kat Jalan Tar..rasanyer ni design terkini kot..pergi seminggu sebelum posa..wahh masa tu dah ramai orang soping raya..hati dah kembang kembang nak p ambik baju raya kat PERTAMA complex..salah aku gak main terjah..last2 tak siap lagi ..
sedapp sangat pakai tudung ni..yang penting takyah gosok...


Gambar syok sendiri*Camwhore* tak hingat
aku takde stail tudung patern yang statik suma bedal..macam macam corak ada
dan yang penting nak yang murahhhh...heheheh

#untuk raya langsung takde tudung lagi...jadik kita recycle jer la pe yang ada ek...

1 comment:

  1. Tudung cantik tapi pendek sangat......x tutup aurat wanita tuu...

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea