Wednesday, July 10, 2013

Women On The Hunt oleh Puspanita BSN

Posted by cinda at 8:28 PM
Reactions: 
Mengejar entry sampai tak terkejar..Alhamdulillah tahun ni banyak sangat aktiviti sihat dah aku join..dekat dekat pulak tu..orang kata baru ada life ahak ahak..kalau tak pergi kerja balik duk rumah diam diam..

Aktiviti treasure hunt ni memang antara fevorite aktiviti bagi aku...best ooo..kalau belum cuba jom cuba baru tahu adventure mcm mana...sebabnye kita kena banyak berfikir..pantas..cekap haks...iyola tuh..



 Kul 6.15 pagi dah kuar p ambik geng

 Women on the hunt...Tempat pelepasan BSN HQ ke check point pertama Wangsa Maju...

 submit jawapan di Everly Hotel Alamanda..n makan tengahari truss...

selesai...walaupun kalah tapi puas hati dapat folow suma task sampai habis..walau pun sesat barat punya lama kat Bangi ..


0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea