Monday, August 5, 2013

Berbuka@Kopi Satu Shah Alam

Posted by cinda at 7:35 PM
Reactions: 
Masih bekerja..tapi duk sengsorang melayan perasaan

serba tak kena pun ada..teringat rumah tak berkemas..langsir tak bukak lagi
semalam sampai kul 3 pagi duk melayan tempahan kuih tart..

Nak citer sabtu lepas repeat pergi Shah Alam..semata nak hantar kulit tart yang telah ditempah oleh rakan sekolah rendah..Nadiah..xcited jugak sebab dah 22 tahun tak jumpa..tapi dah bertemu dialam maya/fb dah dekat 3 tahun dah..heheheh

 bagus paparazzi aku..sumpah langsung tak sedo bila si Mira snapsnap..
dia duk ngutuk adengan sebabak jejak kasih...

 kali terakhir berpisah pada tahun 1990  lepas UPSR aku ikut tinggal ngan mak aku pulak sebab sebelum ni tinggal ngan atuk 12 tahun ...

 Nama sama Nad jumpa Nad  ..setelah 22 tahun berlalu..jumpa kembali..huaa..sedih..
rasa banyak benda nak citer tapi dah petang nak kejar berbuka pulak


Plan asal aku nak bawak diorg berbuka kat area seksyen 13 tu ha..kan banyak kedai makan..
tapi masa tu dah kat kul 6.30 pastu aku pulak tak familiar sgt jln Shah Alam ni..
pastu jalan dekat Masjid Shah Alam terus teringat Kedai Kopi Satu dekat tepi tasik..kak ipo aku pernah bawak..terus masuk parkir...malas pikir dah...

 tempat santai jer...betul betul tepi tasik..berdepan ngan kedai seafood d tasik kot...

 creammy sup ekor..sedapppp...


 Nasi goreng Pineapple..ingat duk dalam nenas..ghupanyer simple jerr...

 aku punya..Grill Chicken.tecit..tak kenyang..tapi sedap


 7.15 suma sampai..Alhamdulillah.. 

 santai jer...


pas berbuka terus solat Maghrib jap kat Masjid Shah Alam..pastu trus balik..
 
 sampai umah Mira ambik Mee kolok nih..kirim kat Shai...nyummmm sedapppp dappp Mee kolok dari Sarawakk...

Gerai Mee Kolok kat Perbadanan nih..aku langsung tak tau kat situ ada jualan memacam..hahah perhakkkk...


3 comments:

  1. Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sempat ke nak join nih

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea