Monday, August 5, 2013

Iftar bersama BlackMentor@Royal Bintang ECurve

Posted by cinda at 12:42 AM
Reactions: 
 Kejadian ni rabu lepas..en hubby offer buka kat Hotel sebab dia malas nak join, company Puma ajak berbuka untuk pembeli lucky draw barangan Puma di Al-Ikhsan.... pastu offer sampai 5 orang heuheuheuu..
memang ngam lahh..tempat pulak memang huihuihui...syuga aku lahhh...syurga menyoping  tu ha kat The Curve..maka laju laju hantar nama kat husband..haruslah senarai my bff khennn...member yang bersama susah n senang..bukan time senang baru nak cari khennnn....

pastu dapat pulak berbuka dengan Black Mentor..wahh lagi bessst..

 ngan caicai..budak yang sanggup cuti kerja sebab nak kejar p wat fisio..
pastu duk aim udang lastlast nan ado tapi ketam melambak ...

 ambik dessert dulu...chocolate mousse tu sedapp sangat..pahit manis..

 baru berbuka 5 minit si Black sibuk datang nak bagi goodies dari PUMA..yeyyy dapat baju free..thanx Puma

 best lah mamat ni..selamba jer..borak n layan sengal kitaorg lagi..haahha
boleh pulak suh cepat sebab nak kejar makan pastu dia nak gerak p RTM lak...

 harus peace dulu....

 Peace untuk PUMA

dua meja panjang iftar ditaja oleh PUMA Malaysia

 dah balik baru nyesal tak makan banyak weh...sibuk no layan black

 budak mira ngan kambing memang best friend..jadi memang dia sanggup jer ambik banyak banyak
untuk kengkawan..


 thanx black..lu memang sporting lah...

selesai makan..terus laju laju p soping dapat rembat handbag n kasut kat Charles n Keith...hoyehhhh!!!

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea