Thursday, August 22, 2013

Raya 2013 #Sehari Sebelum

Posted by cinda at 2:56 AM
Reactions: 
 wasappp wasappp....
yeyyy tuan rumah mood dah mari....

nak usha mood nak sampai 2 minggu..bila opis dah meriah baru bestt...
jom kita hapdate ari ari..

Raya tahun ni seperti tahun tahun lepas..aku akan beraya umah mertua dulu...senang.. sebab pagi raya baru choww umah aku dan raya raya seterusnya hahahahaaha..

Sehari sebelum raya baru aku cuti..nak menghabiskan tempahan tart..huhhh menjenuh
pastu sambil sambil tukar kusyen..langsir..
sempat buat goodies raya tuk mak aku..

 beli last minutes...

 pack simple giler jer..tapi nice kannn...

siap semua baru gerak balik ..ngam ngam nak berbuka 
every year abang ipor aku memang sponser berbuka kat Royal Bintang..
jadi jangan miss la kannnn...

 semangat pakai kemeja raya..dasar tak menyaboo..

 n make up raya...hahahaha shuke shukee....nutrel gitewww

 makan tak hinggat sampai kat kul 9.00 ..
anak buah dah besoo..wit raya pun kena besooo...

till next entry raya pertama.....

1 comment:

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea