Monday, August 26, 2013

Raya 2013 #First Reunion Raya

Posted by cinda at 6:49 PM
Reactions: 

Masa amat mencemburui saya...ahukhukhuk...
jadi buat enrty penuh gambo jer...
raya ke dua x sempat pakai baju raya sebab asyik masak n masak sampai malam

jadi bila raya ke tiga kawan ajak mai makan kenduri..pastu boleh reunion skali
wallaweii...shuke shuke


 harus bawak asistant sekali...nak snap snap senang

 ni jer pun yang ada..ramai ada program sendiri ..tapi ni pun dah happening...

 kitaorang bukan sekelas pun ni ada dua kelas tapi kamcing sebab byk buat aktiviti skolah sama sama

 ni Lyn..member paling awal kawin..anak dah form 2..insyallah reunion kenduri anak dia masa umur kitaorang 40an nanti hahahah#harapmasihmantain#

 Sai..cikgu yang mengajar kanak kanak disleksia ..respect la

 pipah..bisnes partner aku..rapat dari zaman skolah now jumpa balik kat Putrajaya..selalu teman dia menyanyi dulu dulu
ada master dalam muzik jgn memain..


 Bila jumpa balik terasa cepat masa berlalu..dengan degilnya..Alhamdulillah suma dah berkerjaya..

3 jam jumpa rasa tak cukup..habis keluar cerita 15 tahun lalu..kenangan...besttt sangat...


# ada lagi 2 reunion yang bermakna raya ni...check it out!!

2 comments:

  1. sedih tahun ni xdapat nak beraya dgn kwn2 sbb masing2 dah berumahtangga.. sobs...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes betul raya akak tahun ni...bila dah jumpa member mmg tak ingat dunia...baru rasa best betul zaman sekolah..huaaaaa

      Delete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea