Sunday, May 18, 2014

Happy Belated Birtday to Me

Posted by cinda at 9:09 PM
Reactions: 

Diam tak diam dah 36 tahun umur aku tahun ni...
Alhamdulillah Allah masih mnegizinkan aku terus bernafas dibumiNya..

Tak reti nak ulas panjang...bersyukur dengan apa yang aku dapat dan ada dalam hidup...
Kalau tahun lepas aku dapat hadiahkan diri sendiri sebuah Kereta ...tu pun dah satu pencapaian untuk aku.....
Semoga Allah memberikan rezeki umur panjang dan kebahagiaan dan kemurahan rezeki...In Sya Allah aminnn...



 Dapat wish dari Shaizan yang berkongsi tarikh kelahiran yang sama dengan aku..
yang seronok dia dapat sambut ulangtahun kat atas gunung nu....gunung Kinabalu..kira pencapaian yang hebat untuk dia...syabas shai...

Budak Mira pun dah sampai puncak..best kalau aku dapat join sama...
hahaha stamina tah kelaut...sg Gabai pun ko tak lepas...kihkih



3 comments:

  1. happy belated birthday kak..
    moga panjang umur,murah rezeki,dan diberi kesihatan yang baik.
    Amin..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea