Wednesday, May 7, 2014

Perpisahan

Posted by cinda at 8:54 PM
Reactions: 

Bertemu dan berpisah
adat manusia biasa
hilang dimata tapi dihati tidak lupa

Lumrah dunia...ada pertemuan ada perpisahan
tapi perpisahan kali ni mengundang seribu kesedihan
bukan seorang atau dua orang tapi lebih lima orang yang meninggalkan kami

Malas nak mengulas panjang kenapa perpisahan  ni terjadi...ecehhhh...
tetapi memang jauh disudut hati aku amat terasa dengan apa yang terjadi..
bayangkan kawan teman sahabat seorang demi seorang meninggalkan kami...

Lebih menyayat hati dua orang kawan makan makan..soping soping aku pun dah pindah...
sadis...sadis...sadis....
Tapi nak buat macam mana...kehidupan harus diteruskan,,,

Jadi untuk menghargai mereka selama ini..
kita buatlah majlis makan makan
dengan Motto 'Support Staff Event"....wah tahniah korang dah siri 2 gamaknya
yer Siri Pertama dah dibuat awal...untuk Staff yang dah awal2 meninggalkan kami...aku tak dapat join sebab cuti....

Majlis kecil kecilan ini berlangsung di Restoran Makanan Arab Pilihan
Dima Restoran
yang terletak di Cyberjaya

 Event last minit...bersama Birthday Girl sebagai penyumbang rebate sebanyak rm5...heheh tq Meen

 Alhamdulillah...ramai yang dapat turut serta..walaupun sedikit terkilan antara orang yang dirai Puan Rara Dan Puan Wahida tak dapat hadir...

 seronok dalam sedih....bukan senang nak berkumpul sama sama mcm ni

 Puas dapat makan...
order macam ni berbaloi...











 Kak Surina antara yang dirai....maka berakhirlah jawatan saya sebagai pemandu terhormat kak Sue...huaaaaaaa

 Last Pic bersama mereka

Alhamdulilah
semoga Kak Surina, Miera,Hasnita,Kak yati,Liza, Rara,Wahida dapat tempat baru yang menyeronokkan...ingat kami..In Sya Allah ada kesempatan kita boleh berkumpul macama ni...aminnn

Semoga Team Support Staff akan terus aktif hendaknya...Caiyok caiyok

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea