Thursday, May 15, 2014

Penang dan Line Clear

Posted by cinda at 9:10 PM
Reactions: 

Salam Jumaat yang barakah....
Dan Selamat Hari Guru kepada bekas guru-guru dan sahabat semua..

Akhir tahun lepas dah terjah Penang gara-gara Love You Mr Arrogant kihkih
tapi kali ni folow family husband sebab nak menjemput anak sedara yang dah habis buat Matrik kat Kepala Batas...

Actually abang ipo x penah pergi Penang naik kereta..sebelum ni dorg naik flight jerr...
tapi dah nak ngankut barang2 anak sedara moh la kita wat rombongan...
Dan tugas kami laki binik kena jadi Pilot atau ketua rombongan...sebab semua tak bape reti jalan ke Penang...acehhhh...

dari awal sampaila balik aku la yang lead diorg...kihkihkih


 Janji berkumpul kat Kopi Satu Shah Alam (belakang Masjid Shah Alam) ..

 Aku Volunteer nak drive...tah kenapa..sebab aku suka drive...bagi laki rehat...bukan dia sorang kat blakang tu...neman anak sedara main games...





 Oleh kerana tak la rushing sgt ...kitaog singgah banyak tempat...antaranya tempat wajib singgah aku laki bini kalo ke utara...Paktam...tu diaaaaa!!!...mee hoon sup dia powerrr...(ada cawangan kat hospital Putrajaya uolllssss)




 Habis settle hangkut barang anak sedara kat Kolej Matrikulasi Pulau Pinang
kitaorg gerak ke pulau...hehehe x merasa lalu jambatan baru..my kakak ipo takuttt...dekat kul 6 gak la check in...


 malam p makan kat Padang Kota jerr...dah dekat ngan hotel...
pas hantar diorg balik hotel..bawak the dara's ni suma p batu farengghi...hehehe kul 1 pagi baru balik...haha nasib mak sedhaga korang sporting ekkk

 Pepagi kak ipo dah gegor bilik....ajak bekpes kat luar....hehehe...

 plan duk dua malam jadi semalam jer...abang ipo nak balik awal..cuti 1 mei leh rehat kat umah katanyerrr..huhu

 lokasi pilihan....Line clearrr...hahaha akhirnya...

 diorg tengah sibuk prepare lauk baru sampai

perhhhh...



 muka xcited lah sangattt
abis makan singgah kedai jeruk kat depan Balai Polis PP....dekat jer ngan Line Clear ni

 bersama kaklong kak ipar sulung yang sangat baik hati....




 ibu dan bapa mertua kuuuu...

singgah shopping complex sebelah Komtar...lunch...pastu cabut balikkk

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea