Tuesday, March 6, 2012

Bandung Day 3

Posted by cinda at 7:34 PM
Reactions: 
Hari ke tiga kat Bandung, pagi tuh pergi Pasar Baru balik sebab rasa ada lagi yang x cukup..tapi sampai tengahari jer la..sebab nak kejar pergi Rumah Mode dan Jalan Dago(Factory Outlet)
pagi sampai cari makan dulu..tempat yang sama tapi menu lain lah

Food Court dia meriah la..walau pun baru pukul 8 pagi macam2 ada..



presentation adalah menarik...


breakfast: pilihan saya: soto
rasa besa sahaja...


budak besau punya..nasi ulam n sup ponggong atau buntut (kat mesia sup ekor ler)..ngeh..ngeh..sedappp
  daging dia sedappp sgt..




RESTORAN SEDERHANA: dipromote oleh blogger2..memang sedapp..
bersebelahan dengan Rumah MODE


 laki mak sampai masok dapur..pilih lauk..overrr..
banyak pilihan..dan sedap 
selalunya kita terus duduk jer...nanti dia hantar suma lauk n pilih mana nak makan jer..kalau x nak jangan usik n letak tepi..dia kira mana yg kita sentuh jer..kalau sentuh sikit pun dia kira ok..

 meriahhh uolsssss....

 pilih sampai rambang mata k...


 lepas makan terus p RUMAH MODE
tempat nih katanya barang branded paling berkualiti...

banyak tempat santai kalau dah penat soping..leh minum cendol lepak cafe..
dapat pekena cendol durian dia..wah sedapp...

gambo masa soping tiada sebab memasing dah bawak diri sendiri...



pose wajib kalau p RUMAH MODE

my laling dah melaram baju bandung..x menyabo kan..


 PARIS VAN JAVA
aku rasa kalau masa panjang leh la jenguk..sebab tempat nih sama cam soping complex kat kl gak
ada SOGO..harga pun sama..tapi tempat ni cantik dan aku rasa shopping complex untuk org kaya kat Bandung kot.pegi x sampai sejam kot..mak metua i dah penat...

masa on d way nak balik tuh..supir kata nak p urut-urut x..pk awal lagi kami pun ok jer...


saya x nak urut saya nak potong rambut sambil buat manicure n padicure...wah feling-feling datin jap..

yeyy dah pendekk..


mereka pilih menghilangkan lenguh kaki...

jom balik ...

sebelum  p airport singgah keai kek AMANDA..frust gak x p KARTIKA SARI
tapi rasa sedap gak la...banyak pilihan ..harga serendah rm 9 sekotak..

pun rambang mata..semua nak ...

Yang ni sedapp..brownies kukus..yg bakar pun ada



 amek kauu...pegi 4 beg
balikkkkk...4 trolley penuh...
sampai sampai LCCT pak metua kena tahan kastam..sebab dia nampak beg indon tu ..
dah cakap dah bayo kastam sana..rayu2 baru lepas..cehhh..


Alhamdulillah selamat 
semua happy...PIL x sakit..

Seronok sangat p Bandung...tapi kena p 4 or 5 hari baru puas...

insyallah nak menjengah MEDAN lak pas nih...

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea