Wednesday, October 2, 2013

Lunch@SeraiCyberjaya

Posted by cinda at 10:11 PM
Reactions: 
Jumaat lepas..my bos Cik Masyita berbesar hati nak membelanja kami lunch..dan tempat pilihan walllahhh..Serai yang baru bukak kat Cyberjaya..harus excited khennn...

Ari tu mum in law dah sebut..tapi kalau tak survey dulu malas nak terjah..kang berpusing..walaupun dah sepuluh tahun duk Putrajaya tapi jiran Cyberjaya memang aku zero bab jalan...

Restoran Serai ni terletak dekat bangunan baru Shaftsbury Square...banyak jugak restoran lain kat situ..


Jom layan



 Cik Masyita yg peace tuhh..muahahahaha

 ai pilih Serai Platter..



 Nasi Ambeng..dari Johor...RM20.00

 Serai Platter...sotong dia shedapp dap dap....RM25.00

 Carbonara..biasa jer...


 bagi coci molot...pavlova..pun sodapppp..

Muka happy...thanx bos...lenkali dapat doroyan runtuh banje lagi ek....hehehehe

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea