Tuesday, December 31, 2013

Laman Grill Seksyen 13 Shah Alam

Posted by cinda at 12:33 AM
Reactions: 

Alhamdulillah...hari ini hari terakhir dalam tahun 2013
azam masih sama kot...kihkihkih

Selamat tahun baru dan selamat bercuti esok yer...yeyeyyyyy!!

Projek terakhir Candy Buffet telah selesai ahad lepas...
seperti biasa penolong tak rasmi saya budak Miera setia membantu...

nak bagi gaji saya masih belum mampu..maklumlah bisnes baru nak mula
jadi apa kata kita banja budak kuat makan ni sebagai upah...hehehe
dah lama teringin nak singgah kat Laman Grill nih...tapi asik lalu. n tunjuk jer...
Actually Laman grill milik Chef Zubir dari Masterchef ni ada cawangan kat Kajang..
tapi set up candy buffet kat Subang apa kata kita test cawangan dia kat Shah Alam...Seksyen 13

 muka kena happy...nak mula kerja la katakan..



 terletak bersebelahan PTPL Shah Alam

 sploh bintang...cheff...sedap cheff...


 suasana santai..


New Zealand Lamb Cutlet and Turkish Lamb Kebab
kentang dia sangatt sedappp
 
 Miera order ....

New Zealand Lamb Cutlet and Turkish Lamb Kebab

 Grilled Spring Chicken ...sedapp...lembut...dengan teknik kukus, grill, panggang..yer cheff


 walaupun letih..bila dah hadap makanan...hilang terus penat...


 salad pun mabelesss...

sebelah dengan Station Gangnam ..milik anak sedara Mamatiamia...heheheheeh

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea