Wednesday, December 4, 2013

Lunch dekat Palm Garden Golf Club, Putrajaya

Posted by cinda at 12:38 AM
Reactions: 
Plan asal nak balik rumah tengahari sebab nak menghabiskan kulit tart terbantut..

tetiba bos secretariat makanan masa Bajet Negara nak banje lunch...wootwoot!!
ok takpe malam kang sengkang mata sikit habiskan buat tart...esok petang ada orang tempah kek red velvet ...kahkahkah...lawak pun ada..konfiden giler jer terima tempahan kek..padehal satu hapah tak reti nak deco kek..tapi  diorang repeat order tu kira ehh sedap la kot..heheh .nanti aku buat entry kek tu ek....


 makan kat Palm Garden tepi highway masuk Putrajaya tu...asik tengok jer last2 dapat gak masuk hehehe..


 budak belah kanan tu..mesti duk telek lamb steak..tapi sebab orang banje..kita pilih yang biasa jer la dulu ek...nanti kita p lagi..

 latar belakang padang golf 

 banyak choice..dan harga standard x mahal sangat tak murah sangat

 suma duk bekenan kuew teow hong kong ke petah nama ni..


  budak yang bernafsu buas bila nampak makanan...hohoho...

peace no war!!

1 comment:

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea