Monday, December 2, 2013

Trip USS, Singapore Part 1

Posted by cinda at 6:39 PM
Reactions: 
Percutian atas paksaan...

...ehemm.orang ajak gi cuti pun susah..
actually orang lain yang patut pergi..tapi bila aral orang tu melintang terus tukar plan jadi percutian keluarga pulak..kena paksa dengan anak anak sedara yang mengajak join ke USS
biasalah anak anak dara tu nak lebih happening harus ajak aunty nyer yang sporting nih kan mihmihmih..tapi sebenornya diorang malas nak layan si adik jadi umpan pakciknya suh ikut supaya leh melayan adiknya..bisalah si dara dara tu kalau dah berjumpa tak ingat lain dah...

bagus gak pergi lagi seminggu nak cuti sekolah ni...orang tak ramai..
kak ipar booking package siap hotel.yang best hotel Puteri Pan Pacific betul betul tengah bandar
jalan kaki jer kalau nak ke Pasar Karat...


 Sampai JB bih krang kul 5 ptg..terus check in..n siap siap nak g dinner

si dara kalau bersiap harus sejam...

Dinner kat Banafee..mahal n biasa jerr..


malam sebelum dah dengar jadual dari kak ipar...kul 8.00 dah nak bertolak jadi turun awal kul 7.15 breakfast dulu ler...

memasing dah senyum memanjang tak sabo nak explore USS dahh 
diorang dah google habis dah..suma ceruk USS..tak leh kelentong..kalau boleh suma nak masuk

penuh sendat van..sepanjang perjalanan pemandu duk citer pasal Singapore...
dapatlah tengok rutin rakyat Malaysia masuk Singapore setiap hari..katanya hampir setengah juta yang masuk hari hari...perhhh...










 layan permintaan budak kecik ni dulu...tak mencabar langsung Space Chase nih...hahaha

sengehhh...bila kat transformers...melalak takot




 Transformers yang paling kebabom...bestt sangat..rugi pulak tak repeat..tapi Q panjang...


 hahaha...oarng lain menjerit jerit aku boleh pulak snap snap...korang bayangkan konon konon kitaorg kena serang ngan transformers jahat...masa tu dia boleh hempas tumbuk kapal kotaorang...perhhh macam real pastu yang baik datang tolong....bessssssstttt....


ok sambung part 2...kena wat keje dulu....


0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea