Sunday, December 22, 2013

MorningMonday!!

Posted by cinda at 8:02 PM
Reactions: 

Salam Isnin semua...

Hari ni tak tau kenapa semangat nak pergi kerja...
mungkin puas dapat jalan dan dapat rehat kat rumah  weekend...

dan ada job for dis sunday kat Subang..yeyeyyyyy...thanx Wani...


*gambar lama*

semalam tengah lepak lepak kat rumah...husband call..hehehe...just nak bagi tau..
ibu mertuaku suh call dia...hahaha...rindu dah lama tak tanya khabar..hahah menantu hantu..dah sebulan kot tak jengah..iyolah makcik bizi ngan bisnes...minggu depan pun ada kenduri mak sedara husband.. pun tak leh join... :( 

aku ni suka jer dapat p kenduri..leh melaram baju cantik...ek??

ni nak citer gak...ai terlepas aktiviti Nuffnang..bila belek belek kat page Nuffnang ada Blockbuster..kena buat video giteww..ada sorang blogger tu dapat sampai 1K kot...huhuhuhu...lum rezeki lagi...

k nak chow...ada orang ngidam nak makan kfc...

1 comment:

  1. sedapnya kfc..bru minggu lps mkn..sedap jugak prisa bru tu

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea