Tuesday, March 8, 2011

Celcom punya hal!!

Posted by cinda at 10:47 PM
Reactions: 
perh!!..bepeluh ketik!!
kuar jap tadi teman hubby g Celcom Center kat Kajang
menyelesaikan masalah yang dah 2 bulan membelenggu kitaorg..
inilah akibat dari kecanggihan teknologi masakini..
x leh leka..ade jerk masalah ..
'
'
'
'
'
'
'

Celcom Center Sg.Chua Kajang


service bagus..
masalah kitaorg bila bil sampai dengan jumlah bil yg melampau
n bila check bil detail..tertera charge kat internet 3G : rm500++
huyyoooo...leh shopping memacam tuh..
tp nasib baik 500 tuh ade potongan 30% jadik dalam 290++ la..
bila masuk bulan kedua..bini dah naik angin kus kus..
korang pun kena alert dengan bende2 mcm nih..
serious takut k..lebey plak bila staf tu cakap..
kalau kita guna wifi/wireless..kengkadang dia leh tukar charge ke bil or prepaid kita
tertukar tanpa kita sedar..wahh mmg bahaya..
masa kitaorg tgh settle ..ade pakcik sblah pun mengalami maslah
yang sama..bil melambung..pastu staf tu cakap..kalau pakcik jarang
guna bende alah nih(wifi/tenet) baik pakcik pakai tepon biasa jerkk..
cian kat pakcik tuh..(x agak2 guna blackberry tuh)..
laki aku punya masalh pun sama x sedar internet 3G dia sentiasa on..sbb connection dia x sama
pada setiap phone maksudnya function berbeza..memula mmg pening lah..bila dia terang panjang lebar baru lega n faham..sebagai penyelesaian
kitaorg daftar internet fix RM60..
huh settle satu masalah..

suka godek..tp x paham satu hapah
makin canggih phone makin menyusahkan idop..


singgah opis hubby jap

n request nak makan kat kedai nih..
sedappp..
'
'
'
restoran nasi ulam
'
'
'
'
'

terletak kat bangi sama deret ngan wang solo
Blakang billion
malam pun sedapp...cuba la..cuba la..

lauk dalam belangga..
banyakkk pilihan..n suma sedappp



dekorasi pon chantek


ade lebih 30 jenis lauk..
suma sedappp

k dah..banyakkkkkkk keje...
kedai online nak operasi minggu depan (sesape yg paham jerk la yeee!!)


3 comments:

  1. haa aku pernah kena, sib baikla pakai prepaid hbis rm 30.00 top up aku, itula kena tkar dlu setting dia utk wifi je, kalau x slamatla masuk 3G je..

    ReplyDelete
  2. peninng koo..kalau bil nak sampai 500 selagi x setting selagi tuh bil berjalan

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea