Monday, March 14, 2011

Makan@Rawsha Restaurant

Posted by cinda at 9:37 PM
Reactions: 
wah..wah..wah..
aje makann.plak minggu ni
masih versi arab..biase ler kena ikut tekak my bapak metua
always arab sana..arab sini
my mil ikut jerk..walaupun tekak x terima

kitaorg?...pun ikut jer..xde hal
kali nih bwk tempat arab lagi gempak...
kat Taman Maluri
besar gabaknye tempat..



dah rasa cam kat arab plakk
lokasi kat Taman Maluri..
kira cam susah gak nak carik..sbb my hubby dah penah makan
mudah la keje..

luas giler...
masa sampai tu ramai org xpecially melayu

ALRAWSHA RESTAURANT





dok pehe satu apah..
main order je
for me SABA lagi beshhhh...


'
'
'
'
'
for Lunch

x baper sedap
naxt time kalau order kebab kena
amek daging..ayam x sedap

desert counter
my choice..baklava..sedapp

my MILnyerr..manisss

banyak pilihan..tp suma manis
mcm rasa halwa + air mawar
'
'
'
'
'
'
'

nasib PIL sporting..nengok menantu x abis2 syok sdrikk
klik sana..klik sini

wat muka tebal nak gambo ngan mamat nih
sporting tu siap bagi topi kat haku..kehkehkeh

Tunggu MIL Shopping..


*kalau korang ade info makanan pak arab leh bagitau..k*
bubby

3 comments:

  1. mmg x blh blh kat sini, aku dh try baik lagi saba', harap tmpt je besar, cer cuba sini lak hadramawt jalan ampang..kuar mjlh 3

    ReplyDelete
  2. heheeh tq...bapak metua aku dah lama mantion tpt arab kat ampang..cuma x sempat survey..kat tepi jalan besa ke wei

    ReplyDelete
  3. yup bnyk gak cwgn dia..seach je tenet

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea