Thursday, February 23, 2012

hujung minggu

Posted by cinda at 1:08 AM
Reactions: 
adus dus..leka jenjalan rumah org..rumah sendiri terabai..sian..kat opis rasa x sempat wat entry..kat umah pun sibuk..

ni citer hujung minggu ari tu..dah lama rasanya rumah terabai..dari hari ke hari bulan ke bulan nak ngemas stor dan akhirnya tercapai gak hajat nak selongkar stor..


 Sian kat tanaman x dapat kasih sayang...penat ngeluarkan hasil..tuan dia wat x pandang jer...
nak p beli baja pun x sempat cam mana nak membela kucing ..sok sok  terjun bangunan plak sebab x dpt kasih sayang.....cili saya yg dah berbuah kali kedua..x sempat nak petik pun sbb kalau dah masuk rumah jgn harap nak kuar..
selalu masak kari pun terlupa luar umah ada daun kari..

 pandan jer yang laku sebab tiap minggu duk hiris bebanyak nak wangikan rumah..hehehe

 bayangkan dah duk bih kurang 5 tahun kot..ni lah 1st time rombak kuar suma brg kat stor..
banyaklah jugak aku buang..mana x dulu baru kawin duk teres double storey ..rajin mebeli bila dapat kuarters nih..separuh jual  pun banyak lagi terpaksa sumbat dlm stor..nasib la ade stor nih

 hahhhh...clear sudaa....tu tiang tu tempat stim wap badan...punya lah kan..my laling dedulu rajin la 
melayan stim2 badan..

sebelum ngemas sempat la masak 2 lauk jer...


 talapia sambal






thank jugak kat my laling blikan i handphone baru hihik..
hadiah birthday katanya..hoho..lg 3 bulan birthday i la sayang....
bila  dia x tahan isteri dok wat muka sedeyy..sambil hadap hp yg xde tenet..
akhirnya jatuh kesian gak ek...


'
'
'
'
'



thanks laling....


*jumaat nih nak gerak ke Mersing ada kenduri cousin hubby..jalannnn lagii...

2 comments:

  1. kak aku suke giler baca entry kau
    byk beno aktivitis nye jeles i tau
    klau pasal masak2 nie mmg terliur abis aku tgk
    nanti kau buatlah satu entry satu aktiviti
    byk skit entry nanti xde la kering idea nak up apa :)

    ReplyDelete
  2. pokok cili ko tnm dr benih atau bli ready..aq nk tnm cili n pokok kari.tp xmenjad,n nk bli yg ready xtau kt ner.Ko tU X KT NE DE JUAL
    TAG KO
    http://memoridanisha.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea