Wednesday, February 8, 2012

Jumpa gajah kat Kuala Gandah...

Posted by cinda at 6:28 PM
Reactions: 
Planning last minutes... tahu suami ada hal sabtu tu..pe lagi call wahida nak  join p tengok gajah kat Pahang..syok la..dapat tengok dekat-dekat n bagi makan ,tengok dia mandi..nari -nari..hehehe..paling best p ngan bas yang penuh ngan makpak yang bawak anak anak..alhamdulillah enjoy jer sepanjang perjalanan xde masalah..walaupun banyak kanak2 dr dewasa tp diorg happy menempuh perjalanan hampir 3 jam nih..


 damai jer...

 comel kan...ni yang muda lagi dalam 6 tahun kot


 sticker ni kena tampal kat badan..ni line merah xleh tunggang gajah sbb dah lewat masuk..tp kalau datang awal dapat yg line kuning..leh tunggang gajah n mandi ngan gajah.


 geli geleman wei nak bagi makan..kat muncung dia tu siap ada air liur ewww geli





 hamek ko!! hasil pun leh tahan gak...


 makan free...

 diorg nak buat persembahan..

 nak g mandi..weeyyy...gelis ok..

 x sampai hati tengok sekor nih..dah tua sangat tp dok paksa wat persembahan n p mandi..umur dalam 37 tahun, yang tahan jalan pun dah mengigil..siann




ok sekian...

2 comments:

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea