Friday, January 11, 2013

2nd trip vacation for 2013

Posted by cinda at 1:26 AM
Reactions: 

halu halu....dah petang baru dapat nak celoteh kat belog...
ni pun dah nak balik..baru minggu lepas pack baju p JB
balik ni repack sebab nak ke JB balik...yehaaaa...
tak sempat nak cover citer JB minggu lepas...

Kali ni trip family day belah hubby..
In Sya Allah kami akan menginap di hotel Tristle JB..
banyak betul plan tapi masa singkat sangat..mana nak p JPO
mana nak mandi pool (sebab pool amat besar hokeh)
mana nak lompat masuk Singapore...
apa pun KITA ENJOY!!!!

Exterior
betul betul dekat bandar Johor Bahru bersebelahan Imigresen ke Singapore




gambar kat JB minggu lepas...tengah tunggu asam pedas muara
(hehe nak jugak letak gambo tuan rumah)


#okeh nanti balik kita gebang percutian saya ke JB tanah tumpah darahku..hehehehe

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea