Tuesday, July 31, 2012

Lepas hajat ke JPOs

Posted by cinda at 6:48 PM
Reactions: 
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...
amin amin amin..dah hari ke 12 kita berpuasa..alhamdulillah
happy happy sebab dapat berkumpul dibulan puasa dengan family selama 4 hari

hari ini,gagahkan diri ceriakan hati meneruskan hidup selagi diizinkan..
adat manusia tak pernah berpuas hati dengan apa yang ada..allah bagi nyawa pun patut bersyukur
kalau boleh tiap hari nak happy aje..pantang diuji mudah benar tersungkur..

amboi bermadah pulak tuan belog nih...
hari ni ceria sikit sebab bila si suami call semalam ajak berbuka n soping soping

tapi bila ingat blackie kat umah sedih pulak tapi xpe memang kena keluar nak belikan makanan dia..

nak citer tuan belog nak melepaskan hajat melawat JPO walaupun duit gaji dah licin  hampir habis
sempat buat muka seposen terus si suami top upkan duit untuk berjola joli..




bila sesekali keluar secara berjemaah ni seronok..tengok muka mak..happy jer..mana taknyer org beli barang branded kat JPO dia beli emas ..kelihatan pelik disitu.



ni ha jurufoto nyerr..sesekali nak gak interfram muka ye doq

kat dalam Pedro...rambang mata sangat..geramm banyak cantik cantik


ok boleh jadik model...

 opssss....


 selesa  sangat lah pakai baju ni..i sudah jatoh chintaaa...




hoyehh..rembat ni jer..jadik lerrr...berbaloi baloi


dapat rembat 2 helai inner aidijuma kat booth masa jalan ke Angsana


*teringat dengar ceramah kat radio..kenapa masa bulan puasa manusia masih x dapat kawal nafsu..pada barang..makanan padahal syaitan xde pun masa nih..tapi syaitan cakap aku dah didik manusia ni selama 11 bulan kecuali bulan ramadhan maka hasil didikan dan bisikan tu la manusia masih x dapat kawal nafsu walaupun di bulan puasa..wallahuaklam...


2 comments:

  1. aku pun dgr kat radio crmh tu..

    ReplyDelete
  2. haha betul la ek...aku pun ingat2 lupa

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea