Wednesday, October 17, 2012

Ahad

Posted by cinda at 7:42 PM
Reactions: 
Ahad lepas pukul 1 hingga 3 ptg makan makan kat rumah miera pastu gerak p rumah bos pulak celebrate birthday baby Nelly yang pertama ...
k lah takde mood nak citer sebab blank..blurrr

 Wit my bos kecik n chomel...

 Tuan rumah yang sengeh lebih tu buat makan makan
kat rumah ...adelah niat dia tuh....

 misi diteruskan mencari rumah bos pulak...

 comel sangat banner tu..tapi segan nak amek gambar..rumah orang kan...

Cik Nelly bambam yang keletihan melayan tetamu...

3 comments:

  1. kita dpt snap baby nelly tdo je la kak ye,, time celik bukan main garang lagi dia...

    ReplyDelete
  2. pas akak wat entry ..terus baca entry kau..hahaha..byk ayat sama lor

    ReplyDelete
  3. haha... cerita realiti tu kak kompem la sama..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea