Tuesday, October 23, 2012

Lunchion wit bos @Madam Kwan Alamanda

Posted by cinda at 7:48 PM
Reactions: 
Salam Wordless Wednesday...
tapi hari ni ai nak bercakap...WW petang2 kang ..boleh
actually semalam adalah hactic day for me..dari pagi sibuk bershopping pastu sibuk nak ISO lagi
and semalam bos nak ajak lunch...thanx bos..yeyy bos banje n the same time plak kad ATM dia ada prob..hehehe..abis makan kejar2 p bank nak settle kad kat bank..hehehe..330 masuk opis dengan selamba eh xpe dengan bos kan xde hal...

 Bos ditengah diapit xstaff n staff baru..ai letewww

bos yang everyday look gorgeous..with Nasi Bojari 
hepp tangan sapa dok interframe haaa..

 pungpangpungpang..suma citer kuar..ni bincang masalah negara kot..  tu yg serius


 hepp..nak ambik candid pun dia leh peace plak..
pe kes makan nasi goreng kat restoran mahal haaa...

dan ape kes  balun tomyam kat kedai cina...

2 comments:

  1. gambar first mcm sue nampak besa nau bila dok ngan u ols.~~ohh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cakap ngan cik aida..kita nampak besau no..apsal dia comel jerkkk

      Delete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea