Tuesday, October 2, 2012

"Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway "

Posted by cinda at 11:28 PM
Reactions: 
yeyyy!!!..time to tambah followers...
syayang lah kat sue echan...u mmg memahami ai...lap u lah..


Jom sama sama memeriahkan segmen Remyhazza ni..
sambil tambah kenalan..n sama sama memeriahkan dunia blogger..kan kan...
mudah jer walau dimana jua berada..anda boleh join 




jom serbu kat SINI

Saya pun nak tag ramai blogger/jiran

*mak Almira n iskandar
*mak hadif
*mak iman
*mak danish n danisha

ermm...mak saper lagi ek...

5 comments:

  1. kak, jgn lupe inform dey ols yg akk tag kat dlm comment blog dey ols.. yg kt entry ats akk buat link direct ke blog dieorg...

    ReplyDelete
  2. terima kasih cinda kerana join segmen remy nie......
    semoga berjaya nanti...... jom kita berkenalan dgn yg lain....

    ReplyDelete
  3. http://wanaowen.blogspot.com/

    dari segmen sama.=)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini,

    Dari segmen yang sama,

    Dah follow dah =]

    Jom follow blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    BTW, Jom meriahkan GA nie jugak

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
  5. Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea