Tuesday, October 9, 2012

Random Pic Saturday n Sunday

Posted by cinda at 6:40 PM
Reactions: 
Sabtu pepagi PA my laling dah call
kena attand meeting kat branch Metro Point Kajang...
nak itot..nak itot...
petang pulak Mil nak datang..rumah dah kemas...bilik guest pun dah cantik..
harus merewang dulu..

sampai sampai metro baru pukul 9.30 kot..haisshh...kulu kilir tunggu kedai bukak
terus nampak Oldtown duduk n terus order...alone jer..sbb my laling dah jumpa staff terus nak discuss memacam..

nak tunggu kedai ni bukak...holohh...kul 11 baru bukak..




dapat la beli ni...besi tu mak aku bagi..jadik aku cari piring comel tu jer...
rm 3  satu..

Dekat kul 3 jugak hubby abis kerja...huh berpinau bijik mata pusing satu metro point..
sampai luar luar kedai aku tawaf..masuk jap maiden..

rembat ni kat maiden..comel sangat...rm 24.90
rasanya ni saiz paling kecik

sampai rumah...kemas kemas rumah..tunggu punya tunggu diorang tak asampai sampai...
call rupanya sangkut kat rumah makcik sebab dia ajak dtang makan makan..
Dalam kul 8 dirg sampai..aku mmg x masak..terus bawak diorg p makan kat Ana Ikan Bakar

masa minggu mak aku datang pack giler tempat ni..jadik x sempat makan
bila mil datang cuba lagi..kira x seteruk minggu ni la sebab mggu lepas org baru gaji kot

tak licin makan..sebab order banyak sangat...

Ahad pulak pepagi kak ipar dah call suh bawak mil p GM Klang yang baru bukak..sebab abg par nak tambah barang kat kedai dia..huh bertambah tambah booth dia...


disambut dengan kipas gergasi ni..

my laling lum apa2 dah boring...x payah nak beli yg bukan bukan..bukan taste u pun...
ok paham....nanti kita singgah Jusco Bukit Tinggi

Ni on da way balik singgah jap kat Bukit Jelutong..kedai makan  nur..
boleh tahan sedap...

kul 5 petang makan lamb sizzling...


hasil rembatan ...eh macam nak raya pulak...ha'ah raya haji giteww...

singgah Jusco Bukit Tinggi dapat la rembat baju, my laling banje suar nike n 2 t shirt....

0 comments:

Post a Comment

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea