Sunday, October 7, 2012

Johnny Steamboat@Alamanda

Posted by cinda at 9:55 PM
Reactions: 

Mood lemau tapi harus ada entry baru..sedang dilanda monday blues..sebab kecapekkan
dua hari jalan tanpa henti..tapi entry ni citer jumaat..macam biasa golongan wanita bila jumaat bukan perlu memenuhkan masjid seperti lelaki walaupun sepatutnya memenuhkan surau mendengar ceramah..
tapi hati kaum kaum hawa ni lebih tenang pulak kalau dapat memenuhkan shopping complex setiap jumaat

merayau tanpa sebab kengkadang
beli apa yang tak patut..yang ada masih nak adakan contoh tambah alat mekap..
rasa pakaian dalam dah penuh laci..tapi bila menber usha terus senang hati beli ..haisshhh



 lupa plak nama nasi gorng ni...sedap

 side dish..

 sedapp...strawberry smooth murah jer..RM 3.80

 dinasihatkan jangan tamak haloba..kalau makan berempat mcm kami ambik pakage 2 org makan jer
sebab yg 2 pax nih pun bertolak tolak nak abiskan...2 pax: rm 29.90

 wit kak sue..

budak 3 suku ni banje...yeyyy murah rejeki kamoo...

3 comments:

  1. sedapnya..
    dah lama sangat tak makan kat johnny.

    ReplyDelete
  2. weekend selalu makan kat jony..kalau x kat alamanda g jusco seremban 2... hu hu hu slurpppp hirup kuahnya

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea