Sunday, October 28, 2012

heavenly In Mabul

Posted by cinda at 9:57 PM
Reactions: 
Hai monday..!!!
If you feel like "BOSAN" or what they call "Monday Blues"
come ai show u dis heavenly drink from heaven..o___O ohohohoho

Just perfect!!
Why we call heavenly In Mabul coz the ingrediant dekat2 nak bagi org mabuk..kihkihkih
dengan campuran air sprit  +syrup + lemon + selasih ++ seraiiii...mengikut kajian aku...hahaa sempat kaji..kalau omputih panggil mocktail la..coz air ni orang balik dari Mabul yang buat pun.khannn..
haa kau berani..it just sooo weird..tapi bila dah rasaaa..cuma feel tu kurang kalau minum kat tempat biasa..
coz kalau u lepaks kat pulau sambil tengok sunset..baru feel mcm omputeh yer dakk..




buh serai banyak banyak..limau banyak2 senang lawas membuang haaaa...


 Heavenly In Mabul elok dihidang bersama lauk lauk kampung yang sungguh tinggi kandungan lemaknya..yer adik adik sebab rasa masam tu leh potong lemak tepu dalam lauk seperti diatas..harap maklum



Sekadar gambar hiasan..sempena pelancaran air Heavenly In Mabul dalam menu hidangan 

nak try..????
resepinya seperti diatas yerr..mudah 

dah sambung keje xoxo.. x   __  x

3 comments:

  1. gambar lauk2 tu akk snap panjat krusi ke kak... hehe...

    ReplyDelete
  2. ha'ah tp c syitah yg amek dia kan photographer baru akak..pas amek trus anto kt gmail..hehehe

    ReplyDelete
  3. Asam boi tinggal ke? Dlm gambo ada..

    ReplyDelete

chomelnyerrr korang sebab mengomen...

 

CeriteraCinda Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea